Vill du använda Kattalo hemma behöver du som vuxen registrera ett konto.

Är du en lärare? Då borde du istället läsa här.

När Kattalo startar första gången får du välja om du vill prova utan konto eller logga in. Har du redan ett gästkonto? Gå till instruktionen nedan.

REGISTRERING FRÅN NY INSTALLATION

Tryck på knappen "Logga in".

Tryck på länken "Registrera dig här".

Fyll i din e-postadress och välj ett lösenord.

Tryck på knappen "NÄSTA STEG".

Invänta det mail som skickats till den e-postadress du angav.
Skulle mailet mot förmodan inte dyka upp inom någon minut - kika i din skräppost.

Klicka på länken i mailet för att verifiera din e-postadress.

Du kan nu logga in i appen med den e-postadress och det lösenord du angivit. Välkommen!

REGISTRERING FRÅN GÄST-KONTO

Tryck på knappen "Logga in".

Tryck på knappen "REGISTRERA DIG".

Fyll i din e-postadress och välj ett lösenord.

Tryck på knappen "NÄSTA STEG".

Invänta det mail som skickats till den e-postadress du angav.
Skulle mailet mot förmodan inte dyka upp inom någon minut - kika i din skräppost.

Klicka på länken i mailet för att verifiera din e-postadress.

Du kan nu logga in i appen med den e-postadress och det lösenord du angivit. Välkommen!

Stöter du på problem eller har frågor. Använd chatten här på sidan. Vi hjälper dig gärna! 👋